Evo ovak (kad sam već potegnul to pitanje) :
U principu boli me ona stvar ko će bit odnosno tko je izabran. ALI :
Ak je i prodaval lož ulje , kaj onda , kaj je zbog tog nesposobni idiot il je idiot možda zbog tog kaj je električar ?
Ponavljam radio je kod Rožića i opet ponavljam kod takvih se RADI i radi se SVE ! Između ostalog kod takvih moraš radit i sitne građevinske radove i još puno puno toga...
Čovjek ima kuću , dvorište, imanje , njive , šumu to podrazumjeva da radi sve ono što jedan vlasnik kuće , imanja radi i što mora znat ak želi opstat a ne posuđivat od susjedov ili tražiti socijalnu pomoć od "Bibe".
Takav sigurno ne zove Karlovačko zelenilo da mu pokosi travu, oštuca živicu ili obreže voćke , ne zove AB Gradnju da mu sazida kokošinjac ili ne zove Karlovačku kanalizaciju da mu isprazni septičku jamu.
Koje još reference treba čovjek zadovoljat za taj zahtjevni posal u Ozaljskom vlastitom pogonu.
Jel treba imat pravosudni ispit, jel treba imat završenu rusku vojnu akademiju ili bit osposobljen za navigatora američke nuklearne podmornice ?
Da Rožić ga je otpustil al zakaj ? Ne zbog tog kaj Štef ne zna ili neće nego zbog poznate situacije u vezi gazde (u p/m kaj vam moram sve nacrtat

)...
Znam dvojicu koji su se prijavili , imaju znanje , radno iskustvo...
Štef je bio za par milimetara bolji od ostalih jer je HRVATSKI BRANITELJ , zbog toga po zakonu ima prednost što je u redu i drago mi je da se taj kriterij ispoštivao u Ozlju (ja osobno mislio sam da Ozaljska vlast to neće uvažit ali valjda su se naučili pameti s g. Kožarom).